Warta

Warta

  • Updated TPE car mats model list on March 2021

    Daptar modél tikar mobil TPE anu diperbarui dina Maret 2021

    Kami Shaoxing Huawo Auto Parts Co., Ltd khususna dina pembuatan mat mobil. Urang tiasa ngamutahirkeun modél tikar mobil gancang-gancang. Upami modél mobil anu anjeun peryogikeun henteu kalebet kana daptar modél kami, mangga ngahubungan kami sakaligus, sareng kami tiasa ngarengsekeunana gancang, ogé wilujeng sumping upami anjeun gaduh laser 3D ...
    Maca deui
  • Everything You Need To Know For The Car Floor Mats

    Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Kanggo Tikar Lantai Mobil

    Nalika urang kedah mésér lanté mobil, kumaha milari pabrik anu pangsaéna? Anjeun tiasa milarian di Google ku "pabrik tikar mobil", maka anjeun tiasa mendakan seueur situs wéb, sareng anjeun kedah nangtoskeun mana pabrik tikar mobil anu anjeun peryogikeun, sareng mariksa bahan mats mobil anu anjeun peryogikeun. Aya sababaraha pasangan anu bénten-bénten ...
    Maca deui
  • Which kind car mats is easy to clean ?

    Tikar mobil anu mana anu gampang dibersihkeun?

    Matéri lantai mobil anu bénten-bénten sareng sipat mobil sareng metode cuci anu bénten. Héséna nyeuseuh ogé bénten, tikar mobil ayeuna biasana ku bahan-bahan ieu: karpét, tikar mobil karét, tikar mobil pvc sareng tikét mobil TPE / TPR. Hayu urang ngajelaskeun naon anu bénten dina washin ...
    Maca deui
  • How to use your car floor mats for 20 years long ?

    Kumaha cara ngagunakeun alas lanté mobil anjeun salami 20 taun?

    Nalika anjeun janten indung, anjeun panginten tiasa riweuh unggal dinten pikeun mastikeun yén saha waé anu aya di kulawarga dijaga. Anjeun teu gaduh waktos kanggo meresihan kamar, ogé teu gaduh waktos kanggo meresihan mobil anjeun. Waktos hartosna sadayana, anjeun bahkan henteu tiasa ngantosan sakedap, anjeun kedah milarian cara pikeun masihan istirahat. Di ho ...
    Maca deui
  • How to Choose the Car Mats for Your Vehicle?

    Kumaha Milih Tikar Mobil pikeun Kandaraan anjeun?

    Nalika anjeun mésér Kendaraan énggal, anjeun kedah mésér tikar mobil sakaligus. Kami Huawo auto parts Co., Ltd nyayogikeun rupa-rupa alas mobil sareng mat batang pikeun nangtayungan pedalaman kendaraan anjeun. Kami bakal ngenalkeun mana anu paling hadé kanggo Anjeun. Tikar lantai mobil anu mana anu cocog sareng kendaraan kuring? Nalika anjeun didatangan kami ...
    Maca deui
  • How many car models do we have ?

    Sabaraha modél mobil urang gaduh?

    Huawo Auto Parts Co., Ltd mangrupikeun pabrik tikar mobil TPE ngahasilkeun seueur cetakan kanggo mat mobil sareng mat trunk. Kami gaduh tikar mobil sareng cetakan mat batang pikeun Toyota, Honda, Land Rover, BMW, Jeep, Porsche, Mercedes-Benz, Chevrolet, Cadillac, Ford, Nissan, Lexus, Audi, Das Auto, Volvo, Jaguar, KIA, Mazda, Tesla , Mitsubishi Motors, Bui ...
    Maca deui
  • Why TPE material can use in automotive Industry

    Naha bahan TPE tiasa dianggo dina Industri otomotif

    Ti mimiti korsi sedan sareng gerbong dugi ka mobil modéren, pakakas leumpang jalma parantos ningkat. Supados langkung Nyaman, pabrik tikar mobil TPE ngahasilkeun tikar mobil TPE nembongan dina pandangan umum. Thermoplastic elastomer TPE didamel tina bahan dasar SEBE dicampur minyak bodas sareng oth ...
    Maca deui
  • TPE car mats material: what are the advantages of TPE car mats material?

    Bahan tikar mobil TPE: naon kaunggulan bahan tikar mobil TPE?

    TPE saleresna mangrupikeun jinis bahan baku anu anyar kalayan élastisitas tinggi sareng kakuatan komprési. Numutkeun kana kamudah produksi sareng ngolah bahan TPE tiasa dihasilkeun supados katingali béda. Ayeuna, tikar lantai TPE parantos janten salah sahiji bahan baku utama dina bidang produksi sareng ...
    Maca deui
  • What kind of car mats do cross-country enthusiasts need!

    Naon jenis tikar mobil anu dipikabutuh pikeun peminat lintas-nagara!

    Tikar mobil penting pisan pikeun nyetir unggal dinten, di lintas nagara ogé tanggung jawab anti slip sareng ngajaga awak mobil. Tapi tikar mobil kulit tradisional pangaruh waterproof umumna, henteu tiasa nyandak cai bécék nalika lintas nagara . Dina waktos anu sami, kalenturan kirang, unde ...
    Maca deui
  • TPE car mats is the trends in future

    Tikar mobil TPE mangrupikeun tren di hareup

    Tikar lantai mobil biasa pikeun unggal pamilik, henteu masalah éta ti toko mobil 4S salaku kado, atanapi mésér diri, tikar mobil mangrupikeun interior otomotif munggaran anu anjeun peryogikeun. Salaku kumpulan tahan cai, anti fouling, anti slip, kendaraan panyalindungan dina salah sahiji alas lantai mobil, di pasar otomotif ...
    Maca deui
  • Closely touch the ground everyday, how to clean the Automotive hub?

    Taros ka bumi unggal dintenna, kumaha ngabersihan hub Otomotif?

    Mobilna dimimitian salaku alat leumpang, janten jalan di luar unggal dinten, aya seueur jinis lingkungan taneuh, sababaraha tempat gaduh seueur leutak atanapi lebu, kotor pisan, janten hub mobilna kotor pisan, urang teu tahan éta, teras kumaha ngabersihan hub otomotif? Hayu Shaoxing Huawo Auto Parts Co ....
    Maca deui
  • How to select the thickness of car floor mats?

    Kumaha carana milih kandel alas mobil?

    Ayeuna ampir sadaya kulawarga gaduh mobil, sareng unggal anu gaduh mobil resep kana kendaraanna. Pikeun ngajaga mobil tetep bersih, aranjeunna bakal mésér sadaya jinis aksésoris mobil, tikar suku mobil penting, tapi kandelna alas mobil ogé bénten, janten ketebalan mana anu cocog? Tikar suku mobil beda-beda ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3